Vitamin Water Anti-aging

Vitamin Water Anti-aging

Vitamin Water Anti-aging
Acerola, Vitamin E

  • Pa gaz
  • Hidraton dhe tonifikon lëkurën
  • Redukton lodhjen
  • Mbron qelizat nga stresi oksidues

 

Detajet e Produktit

Volumi: 0,33L
Ambalazhi: Shishe Plastike
Numer/Arke: 12
Arke/Palete: 147
Kodi EAN: 5310071001178