Evente

Në 28 Maj 2008 Shoqëria Uji i Ftohtë Tepelene ka festuar 10 vjetet e aktivitetit të saj.

Programi i ditës ishe i mbushur me aktivitete të ndryshme dhe u mbyll me një spektakel muzikor në të cilin morën pjesë artistët më të mirë Shqipëtare.