Produktet e reja

 

Tepelene 0.50L

Mollë jeshile

Lëng frutash

Pije freskuese pa gaz me suko molle jeshile min. 10%.
Përbërësit: ujë, sheqer, suko molle e koncentruar, rregullator aciditeti

Pjeshkë

Lëng frutash

Pije freskuese pa gaz mesuko pjeshke min. 10.5%.
Përbërësit: ujë, sheqer,suko frutash e koncentruar: portokall, pjeshkë dhe mollë, rregullator aciditeti

Portokall

Lëng frutash

Pije freskuese pa gaz me suko portokalli min. 8%.
Përbërësit: ujë, sheqer, suko portokalli e koncentruar, rregullator aciditeti
Burim vitaminash A, B6, C dhe E
* 15% e sasisë ditore të Rekomanduar

Multi vitamin

Lëng frutash

Pije freskuese pa gaz me suko frutash min. 12%. Përbërësit: ujë, sheqer, suko frutash e koncentruar: portokall, limon,karrotë, ananas, fruti i pasionit dhe mango, rregullator aciditeti
Burim vitaminash A, B, C dhe E
* 15% e sasisë ditore të Rekomanduar

 

Vitamin Water

Tepelene Wellness, Active e Balance – janë një risi absolute për Shqipërinë, janë ujra natyral me vitamina e përbërës multifunksional, shumë të dobishëm për trupin e njeriut. Vitamins Waters vijnë si një koncept i ri në botën e konsumit dhe janë vlerësuar kudo në botë si pija ideale për t’u konsumuar çdo ditë nga të gjithë ata që kërkojnë një pije të shëndetshme. Kënaq trupin dhe lehtëson shpirtin e të gjithë konsmatorëve që dëshirojnë më shumë se një pije freskuese.

 

Tepelene Active - Karakteristikat:
Tepelene Active është një pije freskuese me ujë natyral mineral, lehtësisht i gazuar, me shije pjeshke dhe me esencë guarana e ginseng, pa ngjyrues, pa konservues dhe me përmbajtje të ulët kalorish. Pija përmban kompleks vitaminash B, ku gjysëm litri produkt përmban 75% të sasisë së përditshme të rekomanduar.


Efektet:
Fortëson imunitetin;
Ndihmon qarkullimin e gjakut;
Antistres;
Rrit përqëndrimin;
Afrodiziak.


Tepelene Wellness - Karakteristikat:

Tepelene Wellness është një tjetër pije freskuese me ujë natyral mineral, lehtësisht i gazuar, me shije portokalli dhe me esencë ginger, pa ngjyrues, pa konservues dhe me përmbajtje të ulët kalorish. Pija përmban kompleks vitaminash B, ku gjysëm litri produkt përmban 75% të sasisë së përditshme të rekomanduar.


Efektet:
Rrit imunitetin;
Antibakterial;
Lehtëson dhimbjet;
Efekt qetësues;
Afrodiziak.


 

Tepelene Balance - Karakteristikat:
Tepelenë Balance është pija freskuese më e re e prodhuar me ujë natyral mineral, i pasur me vitamina dhe shije natyrale te mollës jeshile. Ekstrakti natyral i aloe vera, i pasur me përbërës ushqimor, balancon sistemin e tretjes dhe ndihmon në përforcimin e sistemit imunitar.

 

Efektet:
Disintosikues;
Anti-inflamator;
Pastron organizmin;
Veti antioksiduese;
Rrit imunitetin.

Tepelene 2L

Uji Tepelene vjen në formatin e tij më të fundit për çdo familje me konsum të lartë. Tepelenë 2L është një format shumë ekonomik.