Rreth Nesh

SHOQËRIA

Shoqëria “Uji i Ftohtë Tepelene” u krijua në vitin 1996 dhe filloi aktivitetin prodhues në vitin 1998. Stabilimenti ndodhet në një terren rreth 30.000 m², nga këto më tepër se 4.000 m² të mbuluar nga impiantet e prodhimit dhe magazinat. Linja e prodhimit përdor teknologjinë më të fundit në sektorin e amballazhimit dhe të konfeksionimit. Në laboratorin e kontrollit të cilësisë kryhen kontrolle të detajuara si për karakteristikat fiziko- kimike ashtu dhe për të gjitha analizat baktereologjike, që uji i ofruar konsumatorit të jetë në cilësinë dhe standardet më të mira. Çdo javë në fabrikën e Ujit Tepelene bëhen mbi 800 kontrolle laboratοrike për të garantuar cilësinë e produktit që i ofrohet konsumatorit. Çdo vit Uji Tepelene punon fort me ekspertët më të mirë dhe aparaturat më të avancuara për të sjellë më të mirën në treg. Në ditët e sotme Uji Tepelene është shumë i pëlqyer nga konsumatori.

MISIONI

Misioni ynë është të ofrojmë drejt konsumatorit këtë rezervë natyrore që na ka falur e bukura natyrë përmes teknologjisë dhe inovacionit, por gjithnjë duke respektuar natyrën dhe ruajtur fort vlerat e këtij uji të veçantë. Synimi i kompanisë “Uji i Ftohtë Tepelene” është të mbetet lider në sektorin e prodhimit të ujërave të pijshëm, me anë të rritjes së qëndrueshme të numrit të klientëve dhe zënies së tregjeve të reja, duke:

  • punuar në respekt të plotë me legjislacionin dhe rregulloret në fuqi për produktet që ajo prodhon dhe tregëton
  • i kushtuar një vëmëndje të veçantë garantimit të sigurisë shëndetësore të konsumatorit
  • përmirësuar vazhdimisht cilësinë e produkteve të saj
  • investuar vazhdimisht për sigurimin e impianteve bashkëkohore në fabrikë
  • kryer trajnime të ndryshme për formimin profesional të personelit
  • konkuruar me dinjitet dhe profesionalizëm konkurentët tanë
  • prodhuar produkte në përputhje me specifikimet dhe preferencat e konsumatorit.

NJË HISTORI SUKSESI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PRANIA NË TREGJET E HUAJA

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ISO standard 9001:2015

Uji Tepelene është i certifikuar me Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë sipas standardit ISO 9001:2015 nga IMQ – Instituti Italian i Markës së Cilësisë si i vetmi përfaqësues në Itali i Rrjetit Ndërkombëtar të Certifikimeve IQNET.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.