Konventa e Uji Tepelene

Loading Events
  • This event has passed.

Konventa e Uji Tepelene

April 19, 2018 @ 8:00 am - 5:00 pm

Prezantimi i rritjes ekonomike vjetore, sukseseve dhe planet për 2018-ën.