Events

Parku i Lojerave Tepelene

tepeland2-04

Konventa e Uji Tepelene

33902962_1014621132027228_68663457477558272_n

Konventa e Uji Tepelene

30739157_994099487412726_2356146503703068672_n

KAMPIONATI I CROSS FIT

29683304_985721961583812_3943783715393909245_n

FESTA E BIRRES NE KORCE

Zbato-rregullat-e-qarkullimit.-

FESTIVALi MARUBI

Marubi Festival korrik 2014

UJI TEPELENE, PJESE E ARGJIRO FEST

Uji Tepelene me shumellojshmerine e produkteve, ne Panairin e Gjirokastres, Argjiro Fest 2015!

Festivali Mesdhetar i Ushqimit dhe Pijeve.

Uji-Tepelene-pjese-e-Festivalit-