UJI I FTOHTË TEPELENË PRODUKTET PËR TU NDJERË CDO DITË NË FORMË Uji Oligomineral Tepelene dallohet për ekuilibrin perfekt të mineraleve të cilat janë shumë të rëndësishme për organizmin e njeriut dhe hidratimin e tij cdo dite.
Vetitë diuretike të ujit Tepelene e bëjnë atë shumë të këshillueshëm për konsumim të përditshëm me qëllim eleminimin e toksinave të trupit.